ЗА НАС

 

 „СПА КРЕАТИВ” ООД е компания, в която екип от доказани професионалисти обхваща целият цикъл от дейности, свързани с изграждане на SPA и WELLNESS центрове, басейни, аквапаркове и разнообразни водни съоръжения.

 

Целта ни е да предложим на нашите клиенти качествено, комплексно обслужване, спестявайки им време и пари, предлагайки креативни и практични решения – от идейната концепция до готово за експлоатация съоръжение.

 

Нашите клиенти могат да разчитат на компетентна консултация, архитектурни и проектантски решения, дизайн, инженеринг и строителство, осигурени от високо квалифициран персонал.   

 

Залагаме на ръчната изработка и естествените материали, за да гарантираме не само хармонични и уникални  решения, но да вложим живот във всеки един детайл.

 

Можем да предложим гъвкави решения по джоба на всеки наш клиент. Правим го, чрез функционални, иновативни и качествено реализирани проекти, съобразени с фантазията, начина на живот, финансите и нуждите Ви.

 

 

 

В „СПА КРЕАТИВ” ООД работим с утвърдени производители и доставчици на материали от цял свят за да гарантираме сигурна и качествена продукция. Успешно прилагаме доказани европейски и световни модели, съчетавайки ги с традиции, доказани от древността, чрез естествените, неподвластни на времето материали.

 

Сред нашите коректни партньори е " АСТРАЛ ПУЛ БОЛКАНС " АД – официален партньор на световната федерация по плувни спортове и официален партньор на Световното Първенство по плувни спортове – Мелбърн 2007.

 

Предлагаме професионална консултация ,както и  поддръжка за изградените съоръжения.

 

В „СПА КРЕАТИВ” всяка ваша идея или желание може да се превърне в реален, качествен и уникален обект, който ще остане във времето.

 

        Фирма „СПА КРЕАТИВ” ООД  е вписана в регистъра на КАМАРАТА НА СТРОИТЕЛИТЕ  В БЪЛГАРИЯ с протокол 0560/04.07.2013г.